20090730

Behold !

Tak jako se v Harrym P. vzkřísil fénix z popela. Tak z popela povstal tento blog. Né že by předtím seděl. Jen na prázdném místě, na adrese http://ryovva.blogspot.com , bylo pomyslné nic. Tedy pomyslná hromádka prachu.

Proč jsem se vlastně rozhodl psát blog? Hmm.. Já vlastně ani... Hmm.. No protože... hmm.. Já prostě nevím, nevím proč to dělam. Kdybych to věděl, tak se vlastně takhel blbě neptám. Také nevím, proč mě napadlo blog založit na americkém serveru. Vzhledem k tomu, že zdejší čtenáři asi moc český jazyk nepochytili. A také i mé nejmokřejší představy se neshodují s realitou. A to je ta, že nějaký bláhový pozemšťan, tedy mimozemšťan původem z planety země, se rozhodne vygooglit "ryowa".

Ha! Schválně jsem zkusil vygooglit ryowa i ryova(Problematiku těchto dvou slov popíšu v dalším "článku") a světe div se.

..hovno..

Ani jeden z těchto hledaných výrazů nenašel tento "blog". Nevěším tedy hlavu a zkouším další možnosti.

..hovno..

Ha! Tak ani "ryowa's den" nenabyl úspěchu. No vzhledem k tomu, že tato firma/společnost/divize/služba (říkejte tomu jak chcete) patří pod google, tak to je docela k pláči. Ani zadání přesného url blogu nevedlo k úspěchu. "Tak kde je kurva problém?".

Tak jak docílit toho, aby zde aspoň nekdo, ať už dobrovolně nebo pod výhružkou násili, zavítal? Doklikat se tu nedokliká. Vygooglit se tu nevygooglí. Tak jak na to? No jasně, zprovozním si RSS čtečku na svém FB profilu. (Tuto "ideu" mám v hlavě od včerejšího večera, bohužel se nepodařilo to nějak vtipně začlenit do tohoto příspěvku)

Tento ?první oficiální? článek měl fungovat jako oslava toho, že blog je oficiálně spuštěn, bohužel jsem se dostal k vcelku rozdílné problematice.

Ale to nic nemění na tom ze prohlašuji...

Spuštění blogu za oficiální!!!


Pivem se nešetří a plzeňským šampaňským už vůbec ne, aproto vyjděte do ulic a slavte!

3 komentáře:

  1. jo mas to dobry na to ze je to prvni pokus ;)

    OdpovědětVymazat
  2. hele a co máme slavit jako? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, děkuji, děkuji ...:) No co bys asi tak měla slavit? Spuštění tohoto "blogu" :)

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..