20090731

Justice?


Dnešní článek měl být pozitivní, možná zajímavá, ale hlavně měl sloužit k pobavení. Dlouho jsem plánoval o čem psát, ale téma jsem si přecejenom našel. Už jsem byl v půlce článku, ale rozhodl jsem si dát menší pauzu. Během jídla (bageta za nekřesťanské peníze ohřáta v mikrovlnce) jsem si všiml jednoho článku na novinky.cz

"Po brutálním znásilnění dívky nechal muž na místě kalhoty s doklady"
Novinky.cz


Upřímne jsem dívku litoval, ale v duchu se pousmál nad demencí pachatele. Pustil jsem se tedy do čtení. Četbu jsem začal s poměrně klidným přístupem. Nevydrželo to dlouho. Už při druhém odstavci mi celé tělo zaplavily emoce. A proč ptáte se?

"Státní zástupce sice navrhl soudu vzetí obviněného do vazby, ale jeho návrh soud neakceptoval."

Co to do prdele je? Budu sice nestylově opakovat hlášku z minulého článku, ale kde to kurva jsme?!! Za brutální znásilnění se soud rozhodne aktéra činu nevzít do vazby? Proč? Kalhoty s peněženkou, a doklady nejsou dostatečný důkaz? Nebo čekají, až znásilní nějakou jinou ženskou? Jedno znásilnění je snad málo?

Představa, že se někdy naskytne situace, kdy nebudu moct odprovodit moji ženu domů, a nějakej vymrdanej kripl ji znásilní, mi přivádí pocity bezmoci, kterou osobně nesnáším. Nechci si to raději představovat, protože mi při tom běhá mráz po zádech.

Ale to, že se nějaká starý imbecil v roli soudce rozhodne, že chlap ještě nemá na to jít do vazby, tak neváhám ani vteřinu a první co udělám je, že si seženu nějakého kvéra a tak jako soudci, tak pachateli odřiznu koule, dám je sežrat psům a pak jim prostřelím palici.

Osobně nejsem fanoušek západních civilizací, ale v těchto státech (př. US), by pachatel dostal doživotí a do konce života by ho píchali negři s klackem po kolena.

Taková představa se mi líbí.. Naopak představa, že můžu potkat takového člověka normálně na ulici mě nutí přemýšlet o zbrojním pasu a velkým modrým tričkem s logem S.

1 komentář:

  1. Anonymní8/01/2009

    hehe moje myslienky chlape:))
    o kvere uz rozmyslam davno btw...:)

    keksik

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..