20090828

Allah akbar

Nerad píšu víc než dva články denně. Né protože bych neměl dostatek témat, jen lidi jsou takoví, že si přečtou pouze ten nejaktuálnější, a na ČLÁNKY vydané stejný den jednoduše serou. Ale to není dnešní problém. Důvod tohoto článku je prostý, jděte do ULIC!!!. Fakta, která bychom si měli ujasnit, než budete číst dále, jsem ateista, nemám rád extrémismus v jakékliv formě (viz. národní strana, islám) a nejsem rasista.



Představte si, že vyrůstáte v polorozbořených chýších. Máti vidíte bez roušky pouze doma a to pouze v případě, že váš otec má pouze jedn manželku. Už od útlého věku sledujete popravy lidí, kteří nechtěli následovat Korán. Váš vlastní otec vás nutí, abyste si taky hodili jeden kámen na tamtu polomrtvou, svázanou paní. Randila přeci s klukem, který je pravnukem chlapa, který vám kdysi přejel kozu. Ta koza přeci měla právo žít!! V první třídě máte půl výuky "nauku" o Koránu. Ten vám určuje kdy máte chodit spát, kdy vstávat, kdy máte jíst vepřové a kdy zase hovězí. Určuje vám, kdy máte s kým spát a jak dlouho. Určuje vám taky kterým směrem, jak často, a jakou silou máte bušit hlavou do koberce, aby vás Alláh měl rád a pustil do ráje. Na ulicích vidíte do tváře pouze chlapům, ženy chodí obalené jako můmie. Mají zakázané masturbovat a sledovat porno, a pak se divme že jsou tak nasraní....


Co asi udělal tenhle?



Ale zpět k tématu. Islám je jedno z největších náboženství, první vlna již Evropou prošla a budou další. Už máme po evropě několik mešit a počet islámcu roste. V brně se má jedna rozšiřovat! Tímto chci vyzvat všechny Brňáky, jděte tam a vyjadřete svůj názor! TO že v Anglii a Německu mají muslimů jako nasraných mi je jedno. Ale určitě se nechci dožít doby, kdy budou mít ženské zakázané chodit v sukních, tilkách, jen kvůli muslimům, které to uráží. Nechci generalizovat, dělám to nerad, jen v případě muslimů to bohužel jinak nejde.

Vždyt z tisíce jich bude aspoň 10 "špatných", jinými slovy radikálních. Kterým bude vadit zvonění kostelu. Tak proč ho nespálit?

Navíc jedno VIDEO

3 komentáře:

  1. hehe :D jak už jsem napsala ve svém článku, všichni rádi komentují jen ten aktuální^^
    myslím, že si to dokonale vystihl...islám a jejich korán už to trochu moc přehánějí...
    rejpal seš neskutečnej, jen co je pravda :D
    dobře dobře xD ikdyž nespřáteluješ, stejně se sem čas od času stavím :D rejpnout si taky do tebe :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sofie, ale co když občas nemám co říct?

    Ale tohle tady není rýpání, ale krutá realita. Osobně se sama divím, jak se někomu může líbit ten jejich 'režim'. Jeden by řekl, zlatý středověk, tam aspoň ženské měly celkem normální oblečení, oproti tomuhle a co se dalo, tak se ututlalo.
    Jinak to totiž funguje stejně, aspoň z pohledu laika.
    Proč se ti lidi neumí chovat slušně a nedrží se každý na vlastním písečku? Bylo by líp.

    OdpovědětVymazat
  3. zákony Islámu jsou hraničí s lidskou důstojností. Klidně si dovolím označit Islám za tyranii a skutečně lituju ženy a všechny lidi, kteří kvůli tomu, že byli vychováni k Islámu mají zničený život, nemůžou se svobodně pro nic rozhodnout... Islám nezahrnuje žádnou svobodu, žádnej životní prostor, v Islámu nejste člověk, ale věc...pouhá nicka, jenom Alláhův otrok. Bohužel tato tyranie se může v dnešním nechutným světě nazvat Největším světovým náboženstvím.

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..