20090828

Richiet Von D Rojčyk

Honosné jméno pro malou, chlupatou kouli. Jenomže tahle malá, chlupatá princezna si to jméno právem zaslouží. Její rodiče jsou ze vznešeného rodu, mají na to dokonce papíry, jezdí si po výstavách, ukazují zadky světu a lidé obdivují jejich krásu. Přišli jsme k sobě, jak jinak než pohádkově. Její rodiče měli spoustu dětí, přesto se nehodí, aby královská rodina měla více dětí, než je služebných. Proto málem skončila v hadím žaludku. S NYU jsme ji doslova zachránili před jistou smrtí... Ale teď vážně.



Ta malá chlupatá koule je laboratorní potkan. Má za sebou zhruba půl roku šťastného života. Za tu dobu ji narostla překrásná srst, která mění barvu vůči okolním podmínkám. Při domácím světle je perleťové stříbrná, na slunci se objevují hnědé až fialové flíčky. Ocas má dlouhý, potkani to běžně nedělají, ale ona si jej pravidelně čistí. Není to přece žádné prase, čištěním stráví veškerý svůj volný čas. Na břiše má velkou bílou hvězdu, stejně jako má bíle boty, rukavice a konec ocásku. Kdyby roztáhla ušiska a zafoukalo by, odletí nám za jinýma potkanama na sexuální maraton. Ten ji ovšem čeká až na jaře.



Během šesti měsíců tvrdé výchovy, jí přestal chutnat nábytek, průpisky a různé drobné předměty. Přesto se mi ji nepovedlo převychovat úplně. Ráda ujíždí na ostatních myších (těch počítačových), trikách, mikinách, ale nejraději na povlečení. Je sice vznešeného rodu, ale nejraději pochcává cizí lidi. Škoda že nejsem potkan, taky bych sem tam někoho rád pochcal.

Pro ty, kteří ještě v životě neviděli potkana, nebo by rádi nahlédli do jejího soukromí, ZDE máte odkaz na její album.

7 komentářů:

  1. Richie je vyjímečné zvíře :)

    OdpovědětVymazat
  2. má kamarádka měla kdysi potkana, nádherné zvíře a myslím, že krásu toho svého si vystihl dokonale...a teď jdu na to album xD

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásná,jdu se podívat na to její album :)

    OdpovědětVymazat
  4. Á potkánek :o)
    Můj táta měl naprosto dokonalýho potkana, strašně chytrýho a hezky zbarvenýho.
    Tak jsem se opičila a pořídila si potkanici, bílou, ale byla to strašně zlá hnusná svině, raději nzmiňovat jak zkončila, ochránci zvířat by se mohli zlobit, ale budiž mi odpuštěním, že jsem byla malá.
    A asi před dvěma lety sem si pořídila dalšího, sice byl takový retardovaný, ale v pohodě.
    Jenže moje maminka, taková hodná duše, chtěla aby si užil venku svěžího vzduchu.
    Když jsem přišla ze školy, potkánek už nebyl..
    Já na mádr "Jak si ho mohla nechat venku na tom slunci upražit??!"
    Ona mi odpověděla "Vždyť když jsem ho tam dávala, tam byl stín"...
    Nechť odpočívá v pokoji..

    Nyní už si pořizovat potkana ani nic podobného nebudu, což se nedá říct o mé mladší ségře, která mermo-moci chtěla nějaké zvířátko, tak si domů dotáhla laboratorní myš. Tedy spíše myšáka.
    Ale jo, stále žije, je tlustej jako prase, protože nemá žádný pohyb, ale má se fajn.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná potkaní slečna:-) Koukla jsem i na album, vypadá, že je hodná, má takovej dobráckej výraz.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je hodna :) az na to kousani obleceni a povleceni :D

    Minnie: Hodne zalezi na tom, odkud potkana mas, jestli ze zverimexu.. tak ti budou hnusni vzdycky, protoze se k nim chovaji uplne otresne :) a jim se to podepise na psychice uz naporad..

    OdpovědětVymazat
  7. Já měl taky potkana...asi dva týdny...mamce pakzačal vadit a tak ho odvezla k taťkovi...a ten ho dal nějaký ženský, která miluje zvířata.

    Chudák potkan...

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..