20090829

Suicide Girl 6#

Přestalo se mi líbit "náhodné" zveřejňování SuicideGirls. Stejně jako v televizi hrajou postelové a masochistické scény, (kdy střeva lítají vzduchem, aby následně narazily na reklamu, která vám zaručí, že tu krev jistě vypere), až po desáté hodině. Něco podobného tedy zavedeme na mém blogu. Ženy se zde budou objevovat v nepravidelných itnervalech = když se mi nebude chtít psát, zveřejním SG. Ale děcka, až po desáté! Kdyby se vaší tatínkové ptali, proč musíte být tak dlouho vzhůru, ukažte jim jednu galerii, určitě se dále ptát nebudou.

Dále mám pro fanoušky SuicideGirls dobrou zprávu. Brouzdal jsem na netu a našel něco málo ke stáhnutí. No.. málo.. jak se to vezme. 411 Kč je málo, ale 411 galerií už asi ne. A to jsem stáhl pouze balíček A, ještě mi zbávý baliček B,C,D.

Abych vás nemusel zaťežovat stahováním, rozhodl jsem se zavést online galerii. 411 galerií bude sice chvíli trvat, ale nakonec se možná dočkáte.

K dnešní dívce nebudu nic psát, popravdě, moc si to nezašlouží.

ONLINE GALERIE

Name: SuicideGirls
Pass: letmesuicide






4 komentáře:

  1. hehe xD tak bez SG se 100% obejdu xD ale dobře vymyšleno s tou galerií

    OdpovědětVymazat
  2. Mozna tu casem zacnou chodit chlapi, ktere to potesi :)

    OdpovědětVymazat
  3. no já nevím...my už asi další kytaristku nebudeme chtít...xDD....nevím no...uvidíme....možná si vystačíme ve třech...xDDD.....

    ....noo a nechceš spřátelit?....xDD...

    OdpovědětVymazat
  4. cau, jsem MLK z sgcz.blogspot.com, do vymeny samozrejme jdu a docela bych rad i spolupracoval, kdybys treba chtel obcas neco o SG napsat ke mne nebo tak ;-) kdyztak mlk2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..