20090901

Ohaio!

Člověk by ani nevěřil, jak dokáže návštěvnost ovlivnit vaši chuť cokoliv psát a tvořit. Při návštěvnosti 30 a výše, jsem měl neskutečnou chuť pořád psát, jak už krátké, tak dlouhé a nudné články. Chuť klesá úměrně s návštěvností, a proto píšu článek až teď. Jako každý "bloger", chci i já mít stálou čtenářskou základnu a vyšší návštěvnost, proto jsem se vrhl na rozbor statistiky návštěvnosti. (Možná se vám to bude hodit).


90% všech návštěv je z cizích blogů tzn. z odkazů v komentářích. Toho jsem si všiml již dávno, a proto jsem zkusil jeden den nekomentovat. Z 50+ návštěv jsem spadl na +-13 za den. Nojo... marketing je důležitý. Díky odkazu v článcích mé přítelkyně mě navštěvuje +-5 lidí denně.

Mám něco okolo 300 originálních návštěv (nemyslím originálni IP denně, ale celkově). Z toho se zhruba +-5 chytlo a jsou denními návštěvníky.

Na můj blog čtenáří z 90% narazí z cizího blogu, 5 % z Pseudonimu a ze zbylých 5% vyhledají sami.

Nejhledanějším výrazem bývá suicide girls. Lidé si často nepamatují mou adresu a tak druhým nejhledanějším výrazem je ryowas den. Ze statistik jsem se dozvěděl, že nějaký maník se odhodlal, ve tři hodiny večer googlit mé jméno.

Většina tohoto článku jsou pouhé blbé kecy, nicméně si z toho můžete něco vzít. Pokud vás trápi návštěvnost, běžte a házejte komentáře na cízí blogy. Však na vás někdo klikne.

5 komentářů:

  1. Ale no Dendo :),,nevěšej ještě hlavu.:) Však to znáš..začíná škola, a každý nemá leháro jak tvym případě vysokoškolák :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně moje návštěvnost na blogu nějak netrápí xD.A psát komentáře na cizí blogy,to mě nějak nebaví xD.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale je to naprd :) špatně se píše, když to nikdo nečte.

    NaTTali: No mě taky ne, ale někdy se vyjádřím, pokud je zajímavé téma :D

    OdpovědětVymazat
  4. A pak že by se spam měl zakázat :DDD

    OdpovědětVymazat
  5. Já chodím zkrz Nyu a skrz sebe :D

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..