20100125

WeSC Bongo #2


Minulou "recenzi" jsem docela odflákl, a z návštěvnosti stránek jsem vyčet, že čtenáři sem chodí převážně kvůli této recenzi.

Tak jak to s těmi sluchátky ve skutečnosti je. Vlastním je dobrých 7 měsíců a nějaké zkušenosti jsem již nazbíral. Používám je se přehrávačem/mobilním telefonem iPhone.

Kvalita zpracování je vynkající ovšem, jako každý výrobek pocházející z Číny, má své vady. Sluchátka jsou pro mne výhradně spotřebním zbožím, tudíž s němi taky tak jednám. Zažily už spoustu "tlaků" (narvaných do 20L baťohu se spoustou učebnic a podobně), hrátek se psy, deštivé počasí a sněhové vánice.

Po designové stránce se se sluchátky nestalo nic. Vypadají pořád stejně, podřené nejsou (nemají být kde), a polštářky jsou pořád krásně oranžové, měké a nepotrhané.

Zvuk se stále nezměnil a je krásně čistý. Po dlouhodobém používání jsem zjistil, že mé pocity z přeekvalizovaných skladem, byla pouze sugesce. Sluchátka hrajou krásné čistě, a za půl roku poslouchaní opravdu HLASITÉ hudby, hrajou pořád stejně. Se sluchátky KOSS , které byly vyhlášeny svou kvalitou, jsem měl přesně opačné zkušenosti.

Sluchátka mají "pevný" 40 cm dlouhý kabel. Který končí klasickým 3,5 jackem. Součastí balení byl 1 m dlouhý prodlužovací kabel. Jack prodlužovacího kabelu se rozlepuje a nedrží. To se ovšem stává u většiny kabelů, který končí v kapsách svých posluchačů.

Další nedostatek je vrzání. To nění příliš časté, ale JE. Pokud nosíte rádi kapuce, jak u mikin nebo bund. Po čase s mířnějšími decibely si toho nejde nevšimnout. Můžete kapuci sundat nebo zvýšit hlasitost, což ovšem nevyhovuje všem.

I přesto jsem se sluchátky maximálně spokojen, a můžu je jen doporučit!

3 komentáře:

  1. každá věc má své mouchy :D ale nejlepší věci jsou mmade in china xDD

    OdpovědětVymazat
  2. If gode made everything... Then he must be somewhere in China!

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..