20090825

Suicide Girl 5#


Pátek se s úterkem sešel, což znamená, že zde máme další obnaženou dívčinu. Podařilo se mi najít slečnu s celou galerií, a proto nabídnu ODKAZ ke stažení. V Brooklynu jí říkají Jane Doe, doma Vegan, a u komančú Břicho se vstyčenou rukou. Tenhle velký lapač kovů je zajímavý svou jednou překrásně potetovanou rukou, druhou rukou uplně na hovno, o břich se raději ani nezminuji. Zaujme také kuličkami na tváří. Sečteno podtrženo, měla by přestat hrát hry a jít raději na slunce, se trošku opálit.





9 komentářů:

  1. hm... Má pěknou...ruku :D Jeliko já a tetování si nejsme blízcí, tak to odborně posoudit nemůžu :DKoukal jsem se i na zbytek SG a jsou taky pěkné :)U téhle si mi líbí ta potetovaná ruka :D

    OdpovědětVymazat
  2. No ja taky nemam zadne tetovani, jen jsem mensim fanouskem :) Ta ruka je opravdu hezka, jen ten zbytek je nic moc. A ta ruka na tom brisku mi prijde jako neskutecnej kyc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, tak ruka mi tam taky trochu nepasuje :D
    Ta ruka je celkem propracovaná oprot zbytku.Nejspíš začala po kouskách a pak si nechala potetovat ruku :D.Tak ji ten zbytek k té ruce nepasuje :D Ten nápis u krku a ještě trošku ten diamant, se ještě dá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mi prijde taky jeste fajn :) Ale celkove to nema moc "sehrane". Ten pierc na tvari je taky zajimavy :D Tak nikdo nezacina tak, ze si potetuje cele telo ze :D

    OdpovědětVymazat
  5. To je jasný, ale až si bude dodávat tetování ,tak by to měla dělat tak, aby to aspoň trochu "ladilo" a pasovalo k sobě :D
    A ty piercingy má taky dobrý :D

    OdpovědětVymazat
  6. No slečna je malinko barevnější a asi vyznává Hinduismus, když má na ruce vytetovanýho pána Shivu:D Jinak co se jí musí nechat k dobru, strašně se mi líbí barva jejích vlasů:D

    OdpovědětVymazat
  7. To je styl teda... no ale alespon že má nějaký smyslupný cíl, který spočívá v tom, udělat ze sebe velmi zajímavou karikaturu ženy, co může přitahovat jen velmi zajímavé muže..

    OdpovědětVymazat
  8. každý rád něco jiného :) A tohle mi příjde dokonalé :) Kdybych neměla velké plány do budoucná, udělala bych klidně i ze sebe "zajimavou karikaturu ženy" :)

    OdpovědětVymazat
  9. Libi se mi to, ale takovou zenu bych urcite nechtel, tak mam radost, ze moje Nyuu ma do budoucna velke plany, takze se nemusim niceho obavat. Doufam..

    OdpovědětVymazat

Čekám na tvé emocoionální výlevy..